Skip to content

Tervendaja Kati Kold

Tervendamisekunst on mind alati paelunud sügavuti. Olen tundnud tugevat kutset inimeste aitamise ja toetamise suunas. Tunnen, et teisiti ei saa. Tunnen, et see on minu tõeline kutsumus ja parim olemise viis. Sattusin Inglismaale kooli (Arthur Findlay Spiritualist College, Stansted), kus hakkasin arendama oma võimeid ja kontakti hingemaailmaga. Täna täiustan iga aasta end seal, et pakkuda veelgi väärtuslikumat ja oskuslikumat tuge kõigile, kes seda vajavad. 

Vahendan jumalikku energiat hingemaailma kaudu. See tuleb läbi armastuse. Teen Spiritual Healingut (spirituaalset tervendamist), transsparandust ja samuti kaugtervendust. Teie aitamiseks hingan,  võtan kontakti hingemaailmaga ning lasen end viia sügavale transs-seisundisse. Vajadusel suunan end ka ise.  Nad kingivad omalt poolt jumalikku energiat, mida saan kasutada teie hüvanguks.
Kui teen Healingut/ravi, on vōimalik, et teile saadetakse ka sōnum. Vōite alati loota minu diskreetsusele.

Tervenemine ja tervendamine toimub nii füüsisel, hingelisel ja emotsionaalsel tasandil. Olen kogenud ka väga kriitilisi olukordi, kus olen saanud olla abiks oma tervendamisoskustega. Ikka ja jälle saan kinnitust, et hingemaailm on kõikvõimas ja heatahtlik abistav vägi. 

Hingemaailma all pean silmas energeetilisi olendeid, kes toimivad inimkonna hüvanguks. Sageli tulevad appi ka abivajaja lahkunud lähedased, kes annavad oma panuse kliendi tervenemiseks ja heaoluks. 

"Kõik see valu mida kogesin, on põhjus, miks tahtsin inimesi hakata aitama"

Kati on uskumatute võimetega, põhjaliku väljaõppe ja pikaaegse kogemusega tervendaja Teadvusteraapia keskuses , kes aitab inimestel tervendada nii füüsilisi kui ka vaimseid probleeme läbi hingemaailma ühenduse. Alguses võib sõna ”hingemaailm” olla ehmatav, kuid tegelikult ei ole mingit põhjust seda karta. Hingemaailm on inimestemaailmaga tihedalt seotud ning abi ja tervendus tuleb vaid läbi armastuse, valguse ja puhtuse. Hingemaailmas energeetilised olendid tunnevad au, kui saavad elavaid toetada nende teekonnal. Abivajajale tulevad appi lahkunud lähedased, valgusolendid, kõrgemad meistrid ja teised energeetilised olendid, kes on pärit valgusesagedusest.

Aadress​

Tallinn Valli tn 4-17, uksekood 170 

E-mail

katikold@gmail.com

Helista mulle

(+372) 53067800