Skip to content

minu
teekond

Tervendamiskunst on mind alati paelunud sügavuti. Olen tundnud tugevat kutset inimeste aitamise ja toetamise suunas. Tunnen, et teisiti ei saa. Tunnen, et see on minu tõeline kutsumus ja parim olemise viis. Minu tee viis mind Inglismaale, kus asusin  Arthur Findlay Spiritualist College-sse õppima. Seal hakkasin arendama oma võimeid ja kontakti hingemaailmaga. Täna täiustan end seal iga aasta, et pakkuda veelgi väärtuslikumat ja oskuslikumat tuge kõigile, kes seda vajavad. 

Vahendan jumalikku energiat hingemaailma kaudu. See tuleb läbi armastuse. Teen Spiritual Healingut (spirituaalset tervendamist), transsparandust ja kaugparandust. Olen hingemaailmaga ühenduses, saavutades sügava transs-seisundi, et teid aidata. Nad kingivad omalt poolt jumalikku energiat, mida saan kasutada teie hüvanguks. Tehes tervendamist, on võimalik, et teile saadetakse sõnum. Võite alati loota minu diskreetsusele. 

Mina vahendan energeetilisi olendeid, kes on ainult valguse sageduses. Nad eksisteerivad selleks, et aidata hoida ja luua tasakaalu Universumis, toetada meid ja teha koostööd. Minu suurimaks sooviks on aidata inimesi paremuse poole ning seetõttu võtan vastu kliente, kellel on ainult parimad eesmärgid. 

Tervenemine ja tervendamine toimub füüsilisel, hingelisel ja emotsionaalsel tasandil. Olen kogenud väga kriitilisi olukordi, kus olen saanud võimaluse abistada oma tervendamisoskustega ning ikka ja jälle saan kinnitust, et hingemaailm on kõikvõimas ja heatahtlik. 

Hingemaailma all pean silmad energeetilisi olendeid, kes toimivad inimkonna hüvanguks. Sageli tulevad appi ka abivajaja lahkunud lähedased, et anda oma panus kliendi tervenemiseks ja heaoluks. 

Minu poolt on igal abivajajal alati täielik tähelepanu, mõistimine, tugi ja pühendumine. Olen olemas, kui mind vajate!

Kati Kold